Honlapunk megújult!

Megújult honlapunk, több, mint 10 év után…

Az interneten szinte elsőként rendelkeztünk honlappal, még a régi-régi kezdeti internetes időkben. Hm, hol voltak akkor még a nagy szállásközvetítő oldalak…
Emlékszem, netkapcsolat sem igazán volt akkor még a szálláson, na nem is nagyon igényelte senki sem!

A legfontosabb akkor még talán a TV megléte volt, és persze a jóidő, ami mind a mai napig fontos tényező a balatoni nyaralás ideje alatt. Nos, ha az időjárás lényege nem is, az internetes oldalak és igények folyamatosan változnak, nem tolódhatott a weboldal megújítása sem.

Mint ahogyan a szállásra is szép lassan bevezettetett a net, úgy alakult az internet életünkben elfoglalt szerepe is. Egyre fontosabb lett, a szélessáv elterjedt, a mobil lett az első számú internetes elérési pont, bal, esetleg jobb zsebünkben. Eljárt hát az idő oldalunk felett is, design, és technikai szemmel nézve is. A mobilos un. „reszponzív” megjelenítés éppúgy követelmény, mint napjaink designja, technikai megoldásai.

Az új oldal mindezeknek megfelel, mobilon, és asztali gépen egyaránt megfelelően megtekinthető. Igyekeztünk Vendégházunk bemutatását a lehető legteljesebben, mégis tömören megoldani. Nyáron kapcsolatba léphetnek velünk egyaránt viberen, vagy online chaten is, szinte azonnal.

Az oldal megújítása mellett Vendégházunk internetes kapcsolatát is átdolgoztuk, technikailag fejlesztettük, gyorsabb nettel, és professzionális, vállalati szintű 2.4 / 5ghz-es (AC) kapcsolattal várjuk vendégeinket. Mindezek megléte garantálja, hogy egyszerre, egy időben minden vendégünk megfelelő sebességben, és legfőképpen minőségben kapcsolódhasson a világhálóra pihenésük alkalmával szállásunk egész területén!

Kívánok mindenkinek kellemes nyaralást nálunk,

Üdvözlettel:

Rácz Attila
tulajdonos